Zoeken
  • Belle-Vue.nu

Appartementen te koop op De Draai te Heerhugowaard


Bent u op zoek naar een appartement van 174 m2 met een riant terras van 53m2 op het zuidwesten, inclusief keuken en sanitair en maar liefst twee inpandige parkeerplaatsen? Grijp dan nu uw kans, want er zijn nog slechts twee appartementen over op het schiereiland Gele Lishof in de wijk de Draai in Heerhugowaard. Belle-Vue Wonen realiseert hier 69 woningen en een kleinschalig appartementencomplex met 7 appartementen. Alle 69 woningen zijn reeds verkocht, maar er zijn nog twee appartementen vrij.

Heeft u interesse en bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op via (072) 534 80 60.

#GeleLishof #TeKoop #Appartementen

2,169 keer bekeken

© 2015 belle-vue.nu

  • Facebook Social Icon
  • YouTube
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon