Zoeken
  • Belle-Vue.nu

Lancering eerste Energy woning


Op 19 november 2015 onthullen we onze modelwoning.

Onze eerste Energy woning is klaar! We hebben ervoor gekozen voor deze eerste woning de variant met houten gevelbekleding te maken en het eindresultaat is verbluffend. Het voltallige team van ontwerpers, bouwers, installateurs, ontwikkelaar en iedereen die bij de geboorte van deze eerste Energy woning is betrokken is zeer enthousiast over het eindresultaat!

Het unieke van dit Energy concept is dat u de woning ‘live’ kunt komen beleven: u kunt in de eerste en volledig ingerichte Energy woning gaan kijken, zitten, liggen of op uw gemak in gaan rondwandelen.

19 november

De onthulling van de allereerste Belle-Vue Energy woning vindt plaats op 19 november a.s. in Wognum. Wanneer u interesse heeft om hierbij te zijn kunt u zich aanmelden via onderstaande link. De bevestiging van deelname zult u na 12 november per e-mail ontvangen.

Klik hier om in te schrijven voor de onthulling


210 keer bekeken

© 2015 belle-vue.nu

  • Facebook Social Icon
  • YouTube
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon