Nieuw project Belle-Vue.nu Mooi Wonen

15/10/2015

Onze Belle-Vue.nu woonconcept 'Mooi Wonen' heeft een tweede locatie gevonden in de prachtige nieuwbouwwijk de Draai. De verkaveling hiervoor is bijna compleet. Noemenswaardig is dat al deze woningen op het Zuidwesten zijn gelegen en deels aan het water.
 

De woningen op deze locatie krijgen mogelijk een ander uiterlijk dan die op de huidige locatie in de Gele Lishof. Onder de werknaam ‘BVW MW Smoking Black’ geven de ontwikkelaar en architect hier alvast een sneak preview van.

 

De start van de verkoop is gepland nog voor het einde van dit jaar. Het gaat om 42 Belle-Vue.nu woningen, 2 vrijstaande en 1 twee-onder-een-kapwoning, beiden rietgedekt. De mogelijkheid bestaat dat er ook enkele Belle-Vue.nu Energy woningen komen.
 
Uiteraard houden wij u als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen. Wanneer u ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief bent u zelfs op de hoogte voordat de verkoopaankondiging in de media wordt gedaan!
 
Bent u al erg nieuwsgierig geworden? U kunt de woningen van Belle-Vue.nu Mooi Wonen nu ook al gebouwd zien worden aan de Gele Lishof.

 

Please reload

Recent Nieuws:
Please reload

Doorzoeken:
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2015 belle-vue.nu

  • Facebook Social Icon
  • YouTube
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon